Çine MYO etkinliklerine devam ediyor

1 Aralık 2022, Perşembe 18:00

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinin akademik gelişimleri yanında toplumsal duyarlılıklarını ve kişisel gelişimlerini de artırmayı amaçlanarak 2022-2023 eğitim öğretim yılına “Her hafta bir etkinlik” hedefini benimseyen Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) bu kapsamda etkinliklerini sürdürüyor.

Her hafta bir etkinlik çalışmalarında; Meslek Yüksekokuluna yeni başlayan öğrencilere yönelik, “Oryantasyon Eğitimleri”; ADÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile birlikte “Kütüphane Oryantasyon Eğitimi”; ADÜ SKS Daire Başkanlığı, ADÜ PDRM ve İŞKUR ile birlikte “Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”; Kızılay Kan Bağışı Etkinliği; Çine Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte “Kadına Şiddete Hayır-Farkındalık Eğitimi”; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü-Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile birlikte “Narko Gençlik” eğitimleri gerçekleştirildi.

Ara sınav dönemi nedeniyle ara verilen etkinliklere Meslek Yüksekokulunda düzenlenecek “Sektör Söyleşileri” ile devam edileceği belirtildi. (SELİME AYDEMİR)