Çine'de muhtar, imeceyle mahalle güzelleştirdi

Aydın’ın Çine ilçesine bağlı Sarıoğlu Mahallesi’nin muhtarı Cengiz Karabulut, salma ve imece usulüyle mahallesinde bulunan bir camiyi ve mezarlığı yapılan tadilatlar sonrası güzelleştirdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sarıoğlu Mahallesi Muhtarı Cengiz Karabulut “Sarıoğlu Mahallesi Camii boya ve çevre düzenlemesi ile mezarlık ana su borusu değişimi, çeşme yapımı ve yol düzenlemesinde katkıları olan hayırseverlere, başta Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve ekibine, Sayın Metin Karadağ, Sayın Hacı Selvitopu, Sayın Mehmet Karcı, Sayın Ünal Oral, Sayın Mustafa Kozan, Sayın Akın Sahin, Sayın Tarık Kozan, Sayın Hakan Mut, Sayın Sabrı Gürsoy, Sayın Ömer Şahin, Sayın Mustafa İşci, Sayın Akif Mut, Sayın Mehmet Eraslan, Sayın Hidayet Oral, Sayın Sultan Tasan, Sayın Hasan Okay, Sayın Necabettin Tamcı, Sayın Çinelim İnşaat’a mahallem adına şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Sarıoğlu Mahallesi Muhtarı Cengiz Karabulut 31 Mart 2024’te yapılan seçimde halkın çoğunluğunun oylarını alarak mahalle muhtarı olmuştu. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.