• 14 Haziran 2024, Cuma 14:56

İş insanı Ünal’ın eğitime katkısı devam ediyor

Aydın’ın Çine İlçesi’nde babası ve annesi adına 2 ayrı okul yaptıran İş insanı Melih Ünal, bu kez Namık Kemal Ortaokulu’nda Bilişim Sınıfı kurdu.

İzmir, Muğla ve Aydın akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve araç bayiliği yapan İş insanı Melih Ünal memleketi Çine’de eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Babası adına Çine’de hizmet veren Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile annesi adına Naciye Ünal Özel Eğitim Uygulama Okulu binalarını yaptıran Melih Ünal, ilçeye katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Melih Ünal tarafından Namık Kemal Ortaokulu’nda tüm masa sandalye ile birlikte 25 bilgisayar bağışlanarak oluşan Bilişim Sınıfı, düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, “Namık Kemal Ortaokulumuzun Bilişim sınıfının kurulmasında emeği geçen Çineli hemşehrimiz değerli hayırsever iş insanı Melih Ünal ve kıymetli ailesine katkılarından dolayı teşekkür eder sağlık ve esenlikler dileriz” dedi.

Çine’de 550 öğrencisi bulunan Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Kazım Akar da, eğitime verdikleri katkı ve örnek kişilikleri için Melih Ünal’a teşekkür ederek, oluşan sınıfın öğrencilere büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Hayırsever iş insanı Melih Ünal, Kaymakam Murat Büyükköse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Okul Müdürü Kazım Akar ile birlikte sınıfın açılış kurdelesini kesti. Melih Ünal, eğitimin önemine vurgu yaparak ellerinden geldiğince katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

İş insanı Ünal’a okul öğrencileri tarafından çiçek ve Kaymaka Büyükköse tarafından da plaket ile hediye takdim edildi. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.