• 14 Ağustos 2024, Çarşamba 13:09

Denge Medya’dan Topçam’a büyük jest

Denge Medya Grup, Çine Madran’ın sahibi ve tvDEN Kanalı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, son günlerde satılacağı haberleriyle gündeme gelen Topçam Madran Suyu ve Topçam Madran Gazozu’na büyük bir destek sundu.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak'ın Topçam Madran Su tesislerinde 0.5 litrelik su üretimini yeniden başlatarak firmanın büyütülmesi sürecine verdiği katkının ardından, Emin Aydın da elindeki tüm medya organlarında firmanın reklamlarını ücretsiz yayımlama sözü verdi. Aydın, bu kararı kaleme aldığı yazıda belirterek, Çine halkını da bu ürüne sahip çıkmaya davet etti.

Aydın, yazısında şunları dile getirdi:

"Başkan üzerine düşeni yaptı, sıra bizde

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Topçam Madran Su tesislerinde 0.5 litrelik su üretimini yeniden başlattı.

Başkan Kıvrak, tesisin satılacağı yönünde çıkan haberlerden sonra, kamuoyunda oluşan tepki üzerine “satmayacağım, aksine büyüteceğim” demişti.

Kaynak, üretim ve pazar kapasitesini artıracağı yönünde söz veren Kıvrak, ilk adımını atmış oldu.

Sırada diğer boylardaki üretim ve uzun süre üretilmeyen, geçtiğimiz yıllarda tekrar üretimine başlanan ve yeniden piyasadan çekilen Topçam Madran Gazozunun yeniden pazara sürülmesi var.

Madran Dağı’nda belediyeye ait olan tüm kaynakların, bakım ve ıslahının yapılması, belediyenin tesisine sorunsuz akması, başka yerlere kaçmaması durumunda yeterli su olduğunu, konuya hakim herkes çok iyi biliyor.

Suyun kalitesi nedeniyle pazarda daha pahalıya bile satılsa, alıcı bulacağı da bilinen bir gerçeklik. Arz ne kadar olursa talebin o denli olacağı aşikar. Çine halkına ait bu ürüne sahip çıkmalı, satılması yerine büyütülmesi sürecine katkı sunmalıyız.

Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve imtiyazını elimizde bulundurduğumuz tüm yayın organlarımızda (aydindenge.com.tr, cinemadran.com, Denge Gazetesi, tvDEN televizyonu) Topçam Madran Suyu’nun ve Topçam Madran Gazozunun reklamlarını ücretsiz yayımlayacağımızın sözünü veriyoruz.

Yayına hazır video ve görseller elimize ulaştığı andan itibaren yayımlıyor olacağız.

Her bir Çineliyi de bu konuda elinden geleni yapmaya davet ediyoruz.

Katkı, katkıdır.

Elinden hiç bir şey gelmeyenin dilinden, en azından ilçemiz sınırlarındaki mekan, büfe ve marketlerda "Burada neden Topçam Madran satılmıyor?" demek gelir, gelecektir.” (ALİYE GÖKCÜK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.