• 17 Ekim 2024, Perşembe 13:59

“Kadın üzerinden prim mi yapılıyor?”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kontenjanından milletvekili adayı olmayı beklerken ekibe hızlı bir giriş yaptı. Ancak Şahin’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım tepkilere neden oldu.

ZABITA MEMURLARIYLA BİRLİKTE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Tayfun Şahin, belediyede çalışan zabıta memurlarıyla birlikte bir kadın çalışanın görev yaptığı sırada çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınladı. Fotoğrafta beş erkek memur, yalnızca kadın çalışanın etrafında poz vererek kareye girdi. Kadın çalışanın görevini yaptığı esnada çekilen bu görüntü, “Kadın üzerinden prim yapılıyor” eleştirilerine yol açtı.

“SEN CHP İLÇE BAŞKANI OLARAK BELEDİYE MEMURLARIYLA NE YAPIYORSUN?”

Paylaşım, kamuoyunda ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özellikle, Tayfun Şahin’in belediye memurlarıyla birlikte poz vermesi, bazı kesimler tarafından eleştirildi. Vatandaşlar, “Sen bir siyasi partinin ilçe başkanısın, belediye memurlarıyla birlikte poz vermek sana yakışıyor mu?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

TARTIŞMA SÜRÜYOR

Söz konusu paylaşım, CHP içinde de farklı yorumlara neden oldu. Bazı çevreler, Şahin’in belediye bürokrasisiyle bu kadar yakın ilişkiler içinde olmasını eleştirirken, bazıları ise durumu Çerçioğlu’na yakın olma çabası olarak yorumladı.

Şahin’den henüz bir açıklama gelmezken, tartışmaların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.(HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.