• 21 Ekim 2024, Pazartesi 09:17

Başkan Kandemir güven tazeledi

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın 8.Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel Kurulda mevcut Başkan Burhan Kandemir güven tazeledi..

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın seçimli Olağan Genel Kurulu, Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel Kurula, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı mensupları, AK Partili Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, mahalle muhtarları ile partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Genel Kurulun Divan Başkanlığı görevini, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperafi Başkanı Celal Özden üstlendi. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra da gündem maddeleri görüşülerek onaylandı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir yaptığı konuşmada, hizmet ve eser siyaseti AK Parti hükümetinin ilçeye yaptığı yatırımları sıraladı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını ve yatırımlara devam edeceklerini belirten Başkan Kandemir, tüm katılımcılara teşekkür etti.

“BUNDAN SONRA DA ESER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in ilçeye yaptığı yatırımları sayarken çok gurur duyduğunu belirten Milletvekili Mustafa Savaş, “Bugüne kadar birçok hizmeti yaptık ilçemize ama önümüzdeki dönem 5 yıl içerisinde hiç kimse Çine’yi tanıyamayacak. Çine’de yapılan yatırımlar sayesinde Çine’de doğan evladımızın karnı, Çine’de doyacak. Artık anne ve baba hasreti son bulacak. Burada sadece Çine’de yapılan hizmetleri saydık, ancak 22 yıldır Aydın’a, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çok sayıda eser ve hizmet kazandırdık . Geçtiğimiz perşembe günü Aydın-Denizli Otoyolunu hizmete açtık. Yaklaşık 163 kilometre ve 45 milyar liralık bir yatırım ile bunu gerçekleştirdik. Aydın Şehir Hastanesi'ni önümüzdeki aylarda hizmete açacağız. Bin 400 yataklı ve günde 25 bin hemşehrimize şifa dağıtacak olan hastanemizde kısa süre sonra hizmet vermeye başlamış olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçemize, ilimize ve ülkemize eser kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından oy verme işlemine başlandı. Tek aday ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Burhan Kandemir yeniden güven tazelerken, yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu; Ünal Cesur, Akın Şahin, Nizamettin Kurt, Bünyamin Akbay, Muhammet Doğan, Öznur Altıntaş, Kenan Şahin, Servet Dağ, Esma Karcı Selvitopu, Fatma Betül Altaş, Ömer Akar, Ayşe Varol, Ali Altıntaş, Mehmet Özefe, Famil İskenderoğlu, Erol Uzun, Ercan Yaldız, Ertan Uzun, Ali Uyar, Ayhan Şimşek, Hayriye Keleş ve Mehmet Eken. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.