Efem Et Başyiğit sucuklarından dev kampanya

Aydın’ın Çine ilçesinde hizmet veren Efem Et, patentini aldığı ve markalaşma yolunda ilerlediği Efem Et Başyiğit sucuklarında büyük bir kampanya başlattı.

2023 yılından bu yana Çine’nin Şevketiye mahallesinde faaliyet gösteren Efem Et, “Tatmadan alma” sloganıyla sucuklarının kalitesine olan güvenini gösteriyor. Çine’nin en çok sucuk satışı yapan kasabı olan Efem Et kalitesi ve güvenilir hizmeti ile bölge halkından tam not alıyor.

Efem Et Başyiğit sucuklarının kalite standartlarını vurgulayan Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışcı, kampanya kapsamında gelen tüm müşterilere sucuklarını pişirip ikram ettiklerini belirtti. Acılı ve acısız olmak üzere iki çeşit sucuk sunan Efem Et, bu kampanyayla tüm müşterileri sucuklarını tatmaya davet ediyor.

Veli Kılışcı, “Kendi ürettiğimiz yüzde 100 dana etinden yapılan sucuklarımız mide yanması yapmaz ve damağınıza kaliteli sucuk tadını bırakır. Yaz aylarında aylık ortalama üç tonluk perakende satışımızı, kış aylarında on tonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz,” dedi.

Efem Et Başyiğit sucukları kampanya kapsamında 440 liradan satılmakta. Fiyatın uygunluğu konusunda müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Kılışcı, “Yapmış olduğumuz kampanyada fiyattan dolayı insanların aklında soru işareti kalmamasını istiyoruz. Bu nedenle tüm müşterilerimizi sucuklarımızı tatmaya davet ediyoruz. Ürünlerimizin kalitesinin yüzde 100 arkasındayız ve kendi yemeyeceğimiz ürünleri müşterilerimize sunmuyoruz,” diye ekledi.

Efem Et Başyiğit sucukları, Türkiye’nin 81 iline ulaştırılmak üzere yürütülen kampanya ile geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.