• 30 Ağustos 2024, Cuma 15:18

Gözler Başkan Kıvrak’ı aradı

Aydın’ı Çine ilçesinde düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı Suavi Konserinde gözler, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ı aradı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çine Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek Suavi Konseri duyurularının ardından, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç’un “Çine Belediyesi HDP’ye mi geçti?” çıkışı ile siyesi gerilime neden olmuştu.

MHP’li Oluç’un bu çıkışının ardından dün akşam büyük güvenlik önlemleri altında gerçekleşen konsere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın’daki diğer CHP’li ilçe başkanları ve CHP il ve ilçe örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

“SANATIN VE SANATÇININ HER DAİM YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konser öncesi ve sonrasında Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın törende olmaması dikkat çekti. Başkan Kıvrak’ın yurtdışında olduğunu ve bu nedenle konsere katılamadığı bilgisini katılımcılara Başkan Yardımcısı Mustafa Demir iletti. Başkan Kıvrak ise yurtdışında bulunma nedenini sosyal medya sayfasından şu ifadelerle duyurdu;

“Avrupa Birliği Projesi kapsamında yurtdışında olduğum için katılamadığım konserimize, katılımları ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Özgür Özel başta olmak üzere, destekleriyle her zaman halkımızın yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na, protokolümüzün tüm üyelerine, konserimize yoğun ilgi göstererek katılan herkese ve Çine halkımıza teşekkür ediyorum. Büyük zaferi, büyük bir coşkuyla birlik ve beraberlik içinde her yıl kutlamaya sanatın ve sanatçının her daim yanında olmaya devam edeceğiz.”

Öte yandan, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın hafta sonu ilçeye döneceği ve Pazartesi günü mesaisine kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.