CHP’li Genç Başkan Çavdar'ın çifte mutluluğu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar ile Hemşire Demet Günay evlendi. Genç Başkan Çavdar’ın nikahının, doğum gününde gerçekleştiği ifade edildi.

Çine’de, maliyeden emeklisi ve sigorta acentesi işletmecisi İbrahim Çavdar ve Fatma Çavdar’ın CHP Gençlik Kolları Başkanı olan oğulları Mehmet Çavdar ile Cumhuriyet Mahallesi’nden Zekeriye ve Hatice Günay çiftinin İzmir Bozyaka Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yapan kızları Demet Günay ile dünya evine girdi.

Çine Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen nikah törenine, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin CHP Çine Belediye Meclis üyeleri ile Çavdar ve Günay aileleri katıldı. Genç Başkan ile Hemşire Demet Günay’ın nikahlarını, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak kıydı. Damat Mehmet Çavdar’ın nikah şahitliğini CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile Yasemin Çavdar, gelin Demet Günay’ın nikah şahitliğini ise Cömert Günay ve Hatice Taşkıran yaptı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar’ın aynı gün doğum günü olduğu belirtilirken, genç çift için önümüzdeki günlerde ayrıca düğün töreni düzenleneceği ifade edildi. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.