• 30 Ağustos 2024, Cuma 15:17

Gelinin sesi davetlileri mest etti

Aydın’ın Çine ilçesinde düzenlenen kına gecesinde İngilizce Öğretmeni olan gelin Münevver Yılmaz, söylediği şarkı ve sesiyle davetlileri adeta büyüledi.

Çine’de yaşayan emekli polis memuru Canip Yılmaz ve Hatice Yılmaz çiftinin, Bitlis’in Ahlat ilçesinde İngilizce Öğretmeni olan kızları Münevver Yılmaz ile Ahlat’ta ikamet eden Gülten ve Numan Sümer çiftinin Eczacı Teknikeri olan oğulları Oğuzhan Sümer için Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda kına gecesi organize edildi.

Gece, Münevver ve Oğuzhan çiftinin sahneye çıkmaları ile start aldı. Çiftin ilk danslarında gelin Münevver Yılmaz’dan bir sürpriz geldi. Sanatçı Toygar Işıklı’ya ait “Sen Yanımdayken” isimli şarkıyı seslendiren gelin Münevver Yılmaz, tüm davetlileri adeta sesiyle büyüledi. Davetlileri mest eden o şarkının bir bölümü ise şöyle;

Elime doğdu gül yüzün ah

Kana kana içtim dünümü

Yüzüme güldü ilk sözün ah

Yana yana seçtim günümü

Sen Yanımdayken o tozlu yollar aşka gider

Ah sen sonumuzu yazsan inan

Dayanamam ölürüm ben

Ayrılık bize günah

Sonunda yansam bırakmam ah.

Genç çiftin ilk dansının ardından tüm davetliler ve Yılmaz ile Sümer aileleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Münevver ve Oğuzhan çifti için yarın (31 Ağustos Cumartesi) Bitlis’te balo gecesi tertipleneceği ifade edildi. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.