• 4 Eylül 2024, Çarşamba 00:33

Özel'den Dinçer'in mezarını ziyaret etmesini beklerdik”

Kazım Oluç

Çine Belediye Meclisi toplantısında söz alan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a Suavi konseri için ne kadar para harcandığını sorarken, “Konser için ilçemize gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in okul arkadaşı olan merhum Belediye Başkanımız Salih Dinçer’in mezarını ziyaret etmesini beklerdik ama Özgür Özel de vefasızlık yaptı” dedi.

Aydın’ın Çine ilçesinde Suavi gerilimi devam ediyor. Belediyenin Eylül ayı Meclis Toplantısı, Suavi gerilimi ile son buldu. Çine Belediye Meclisi toplantısında 10 gündem ve 3 gündem dışı kararı görüşerek karara bağladı. 12 gündem maddesi oybirliği ile kabul edilirken, gündem dışı olarak meclise gelen katı atık ücretlerinin belirlenmesi, komisyona havale edildi.

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a “Düzenlediğini konserde Suavi’ye ne kadar ödediniz?" diye sordu. Başkan Kıvrak, “250 bin TL sanatçıya, 180 bin TL ses ve ışık sistemi için olmak üzere toplam 430 bin TL harcama yapıldı" dedi.

Daha sonra MHP’li Oluç, “İlçede bekleyen hizmetleri sorduğumuzda tasarruf tedbirlerini öne sürüyorsunuz ama PKK sempatizanı sanatçıya 430 bin TL harcama yapıyorsunuz. Ayrıca bu sanatçı için ilçemize gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in okul arkadaşı olan merhum Belediye Başkanımız Salih Dinçer’in mezarını ziyaret etmesini beklerdik ama Özgür Özel de vefasızlık yaptı. Bugüne kadar taziyeye gelmedi, konser için gelip merhum Başkanın mezarına uğramadan gitti” çıkışında bulundu.

Bu sözler üzerine CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve CHP’li Meclis Üyeleri arasında bir süre sözlü tartışma devam etti. CHP’li Tayfun Şahin, Cumhuriyetinin 100. Yıl anısına düzenledikleri bütün etkinliklere MHP’li Kazım Oluç’un katılmadığını ve halkı kutuplaştırmaya çalıştığını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.