Çavdar bu kez seçilmiş Başkan oldu

Aydın’ın Çine ilçesinde CHP’li gençler, kongre heyecanı yaşadı. Kongrede, yaklaşık 21 ay önce CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Mehmet Çavdar, bu kez seçilerek Başkan oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe binasında, İlçe Gençlik Kolları’nın seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve partili gençler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulunun Divan Başkanlığı’na Sosyal Kılınç ve divan üyeliklerine de Emre Keser ile İlayda Korkulu seçildi. Bir konuşma gerçekleştiren CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, ülkedeki ekonomik ve siyasi durumun geldiği noktayı dikkat çekti. Başkan Çavdar, “Geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsünde yaşanan yumruklaşma olayını hepimiz gördük. Ülkemizin artık genç, vizyon sahibi ve kültürlü siyasetçilere ihtiyacı var. Ancak, siyasette maalesef gençlere yeteri kadar önem ve imkan verilmiyor. CHP gençler olarak bizler, tüm halkımıza ve bira sonra rozetlerini takacağımız arkadaşlarımıza örnek siyasetçiler olmak zorundayız. Çünkü ülkemizin buna çok fazla ihtiyacı var” açıklamasında bulundu.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de, gençlik kollarına büyük görevler düştüğünü belirterek, CHP vizyonun sahip çıkmalarını istedi.

Kongreye tek aday olarak katılan ve 29 Aralık 2022 yılından buyana görev yapan Mehmet Çavdar, tüm katılımcıların oyu ile seçilmiş Başkan oldu. Kongre, CHP’ne yeni katılan 8 yeni gencin rozetlerinin takılmasıyla son buldu. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.