Kandemir'den sert eleştiri

AK Parti Çin'e İlçe Başkanı Burhan Kandemir, belediye meclisinde alınan son kararları sert bir dille eleştirdi. Kandemir, belediyenin bazı kararlarının belirli kişilere özel olarak alındığını ve yeni yönetimin bu anlayışı sürdürdüğünü iddia etti.

Kandemir yaptığı açıklamada, vefat eden eski Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer döneminde çıkarılan işyeri açma ruhsatlarının, belirli kişi veya kişilere özel olarak verildiğini ve başkalarının bu ruhsatları alamamasının sağlandığını belirtti. Yeni belediye başkanının göreve geleli henüz 85 gün olmasına rağmen arazi satışlarına devam ettiğini ve belirli bir grup ve zümrenin çıkarlarını korumayı öncelikli bir yönetim anlayışı olarak benimsediğini ifade etti.

Kandemir, “Üzülerek görüyoruz ki en son belediye meclisinde alınan kararlar kişiyi özel olarak alınmış. Daha önce rahmetli Salih Dinçer döneminde çıkartılan işyeri açma ruhsatları, istedikleri kişi veya kişiler açınca aman başkası da açmasın diye yine onlara uygun olarak, bu sefer bıçak keskinliğinde ayarlanarak nokta atışı şeklinde kaldırılıyor. Bu durum gösteriyor ki çiçeği burnunda yeni seçilen belediye başkanı, daha göreve geleli 85 gün olmasına rağmen arazi satışlarına devam eden, belli bir grup ve zümrenin çıkarlarını korumayı borç bilen bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeye devam edecek” dedi.

 

Kandemir, belediyenin enerjisini ve vizyonunu, ilçenin imarına ve çarpık kentleşmenin önlenmesine harcaması gerektiğini vurguladı. Göstermelik toplantı fotoğrafları ve süslü sözlerle yapılan sosyal medya paylaşımlarının, gerçek bir çalışma gibi gösterilmesine karşı uyarıda bulunan Kandemir, “Buna sarf edeceği eforu, enerjiyi, vizyonunu ve bakış açısını genişleterek güzel ilçemizin imarına, çarpık kent görüntüsüne harcasa çok yerinde olacak. Göstermelik toplantı fotoğraflarıyla, süslü sözlü sosyal medya paylaşımlarıyla çalışıyormuş gibi yapmayın. Hep söyledik, şoför değişse de zihniyet aynı maalesef” diyerek mevcut yönetimin eski alışkanlıkları sürdürdüğünü ifade etti. (HAZEL BAYIK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.