4 Mayıs 2024, Cumartesi

Müdür Ercan vedaya hazrlanıyor

24 Nisan 2024, Çarşamba 17:05
Son güncelleme: 2 Mayıs 2024, Perşembe 08:33

     


Aydın Çine İlçesi’nde Seçim Müdürü olarak görev yapan ve 26 Nisan itibariyle emekliye ayrılacak olan İbrahim Ercan için veda yemeği düzenlendi.

Çine Cumhuriyet Başsavcılığı, Seçim Hakimliği ile İlçe Seçim Müdürlüğü personelince, Cuma günü emekliye ayrılacak olan Çine İlçe Seçim Müdürü İbrahim Ercan için, ilçede hizmet veren bir restoran da veda yemeği organize edildi.

Göreve 1981 yılında Aydın Adliyesi’nde katip olarak başladığını belirten Müdür İbrahim Ercan, 22 yıl Nazilli İlçe Seçim Müdürü, son 6 buçuk yılını da Çine İlçe Seçim Müdürü olarak yaptığını belirtti. 42 yıl 5 ay 20 günlük devlet memuriyet hayatını 26 Nisan Cuma günü tamamlayacağını kaydeden Ercan, “Çine’ye tayin olarak geldim ama çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Bundan sonraki hayatımı memleketim İncirliova’da sürdüreceğim. Orada bulunan evimde ve hobi bahçemde zaman geçireceğim. Yolu düşen herkesi de beklerim” dedi.

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı veda yemeğini Müdür İbrahim Ercan yaptığı esprilerle davetlileri gülümsetti. Program, Müdür İbrahim Ercan’a takdim edilen çiçek ve plaket sunumu ile son buldu. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler