Çine’de protokol krizi

Aydın’ın Çine ilçesinde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla düzenlenen programda protokol krizi yaşandığı belirtildi. Çine Kaymakamı Murat Büyükkköse, “Programda kişiye özel yer ayrılmadı ve amacımız da halkla birlikte demokrasi nöbetinde bir arada olmaktı” dedi.

Çine Hükümet Konağı Meydanı’nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün” 8. yıl dönümü etkinlikleri gerçekleşti. Programa, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Programa, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a, Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu vekalet etti. Protokolde Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu ile MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç’a yer ayrılmadığı ifade edildi. Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, programda kişiye özel yer ayrılmadığını ifade etti. Kaymakam Büyükköse, “Bu program, 8 yıl önce vatanımızın birlik ve bütünlüğüne göz dikenlerin yaptıklarını unutmamak ve unutturmamak adına düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüdür. Burada kişiye özel yer ayrılması söz konusu değil. Programımızı şehit aileleri, gazilerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Şehit ailelerimiz ile gazilerimize siz kalkın da diyemeyiz. Dileyen istediği yere oturup programımıza ve demokrasi nöbetimize destek oldu. Programın amacı da Demokrasi ve Milli Birlik Günüdür. İlçemizde bunu en iyi şekilde icra ettik” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.