“Belediye çöplüğe, alemciler mekana çevirdi”

Aydın’ın Çine ilçesinde Kalabak Çayı kenarında bir ağaç, kişi veya kişilerce yakıldı. Mahalle sakinleri, “Defalarca yetkililere uyarmıştık. Burası belediye tarafından çöplüğe, alemciler de mekana çevrildi. Sonuç ise ortada” dedi.

Çine’nin merkez Soğancılar Mahallesi içerisinden geçen Kalabak Çayı kenarında ikamet eden vatandaşlar, yaşadıkları tehlikeye önlem alınmadığını belirterek, yetkililerden çözüm istedi.

Mahalle halkı çay kenarında bulunan 128 Sokak’ta yaşadıkları sorunları, Çine Belediyesi’ne, ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok kez iletmelerine rağmen çözüm bulunamadığını ifade etti. Çine Belediyesi tarafından yaklaşık 8 yıl önce sadece palmiye ağaçları dikildiğini ve başka da hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri, “Bu sokağımız sanki başka bir ülkeye aitmiş gibi hizmet görmüyor. Hizmet alamadığımız gibi kum ve çöp deposu haline gelmiş durumda. Buraya tır sürücüleri araçlarını park ediyor. Akşamları da motosikletli gençler buralarda toplanıyor. Alkol alanlar da oluyor ama başka ne kullandıklarını göremiyoruz. Görüldüğü üzere burası belediye tarafından çöplüğe, alemciler de mekana çevirdi. Biz bu durumdan çok rahatsız ve tedirginiz. Yetkililerin bu sokağı görmeleri ve hizmet etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.