• 12 Haziran 2024, Çarşamba 16:55

“En yüksek faturayı ödeyen insanları bir de susuz bırakmayın”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Akçaova Mahallesi'nde yaşanan su kesintisi nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’ye sert eleştirilerde bulundu. Başkan Kandemir, “Zaten sizin reklam harcamalarınızdan ötürü güzel ülkemin en yüksek su faturasını ödeyen mahallelerimizi bir de susuz bırakmayın” dedi.

Kandemir, bir aydır devam eden su sıkıntısına rağmen sorunun çözülemediğini belirtti ve vatandaşların sosyal medya ve iletişim kanalları üzerinden seslerini duyurmaya çalıştıklarını, ancak sonuç alamadıklarını ifade etti.

Kandemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Maalesef yine aynı senaryo. Kamu oyunu başka tarafta oyala, kendi beceriksizliğini gizlemeye çalış. Bir aydır 'su' diye veryansın ediyorlar ama günlerdir Akçaova mahallemizin musluklarına su veremiyorlar. Hemşerilerimiz evlerinde temel ihtiyaç olan suyu kullanamıyor. Vatandaşımız sosyal medyadan, iletişim telefonlarından sesini duyurmaya çalışıyor ama nafile. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden, ASKİ’den çözüm istiyor."

ASKİ yetkililerinin su kesintisini "suyun seviyesizliği" bahanesiyle açıklamaya çalıştığını belirten Kandemir, CHP milletvekili ve CHP ilçe başkanına seslenerek, "Akçaovamızın su sorununa bir el atın. Her seçimden sonra ilk kurban bayramında susuz bırakılarak ceza mı veriliyor? Belde belediyesinde iken kazandırılan su pınarları ne için kullanılmıyor? Zaten sizin reklam harcamalarınızdan ötürü güzel ülkemin en yüksek su faturasını ödeyen mahallelerimizi bir de susuz bırakmayın," dedi.

Kandemir, Akçaova halkının susuzlukla mücadele ederken, çözüm beklediğini vurgulayarak, yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. (HAZEL BAYIK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.